Hergebruik = duurzaam en dus minder milieubelastingBij onze renovatiesloop, totaal sloopwerken en transformatie projecten halen wij herbruikbare sloopmaterialen en grondstoffen uit de gebouwen. Hiermee leveren wij een circulaire en duurzame toegevoegde waarde in de overgang van sloop naar herbouw. Gevolg: hergebruik van sloopmaterialen levert een mindere belasting op voor het milieu. De materialen hoeven niet opnieuw te worden geproduceerd en verwerkt. Wij bewerkstelligen hierdoor een grote besparing op de CO2 uitstoot t.o.v. de productie van nieuwe bouwmaterialen. Daarom wordt hoogwaardig hergebruik steeds vaker toegepast.

Gebruikte sloopmaterialen voor een scherpe prijs; dat is de essentie van www.gebruiktesloopmaterialen.nl . Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment van sloopmaterialen die afkomstig zijn uit onze eigen sloopprojecten en renovatie sloopwerken van o.a. woningcorporaties, zorginstellingen, gemeenten, rijksoverheden, particulieren, vastgoed eigenaren en bouwkundig aannemers. Ons doel? Ervoor zorgen dat wij een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan een circulaire en duurzame maatschappij.

Gebruikte Sloopmaterialen Circulair Duurzaam Slopen Demonteren Hergebruiken minder Milieubelasting Vermeulen Sloopwerken BredaVermeulen Sloopwerken Breda (StreetView) De essentie van het slopen is verschoven, van domweg platgooien en opruimen, naar een milieu vriendelijk proces waar het sorteren van afkomende materialen reeds bij de bron geschiedt. Er word ook gesproken van het selectief slopen dan wel demonteren van een object. Wij streven bij de sloopwerken naar een niet recyclebare fractie van minder dan 2% van het totaal af te voeren materiaal.- Sloopwerken – Circulaire Sloop – Gebruikte Sloopmaterialen – Risico Dragend Circulaire Sloop – Precisie Demontage – Asbestsanering – Circulaire Demontage –   Chroom6 – Circulaire Pareltjes – CO2 Reductie – Hout – Platen – Deuren – Kozijnen – Metaal – Dakpannen – Sanitair – Isolatie – Verwarming – Trappen – Tuin – Verlichting – Brandpreventie – Electronica – Hekwerken – Keukens en Rioleringen.