VEEL GESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN ONZE OPENINGSTIJDEN?

Onze gebruikte sloopmaterialenhandel, aan de nieuwe bredasebaan 18k te Breda, is op werkdagen open van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 13:00 uur. ( even bellen van tevoren is wel zo makkelijk i.v.m. voorradigheid )

HOE KAN IK BETALEN?

U kunt contant betalen bij het afhalen. Betaling middels een telefoonapp kan ook. Pinnen is bij ons niet mogelijk.

KUNNEN WIJ VRIJBLIJVEND KOMEN KIJKEN?

Indien u eens wilt komen “snuffelen” mag en kan dat altijd. Al onze gebruikte sloopmaterialen kunnen bezichtigd worden. U bent tijdens de openingstijden van harte welkom.

WAAR KOMEN DE MATERIALEN VANDAAN?

Onze site gebruiktesloopmaterialen.nl is onderdeel van Vermeulen & Zn Sloopwerken Breda b.v. Wij zijn gespecialiseerd in sloopwerken, asbestsanering, renovatiesloopwerken en grondwerken. Ons assortiment is divers met een snel wisselende samenstelling en vakkundig verzameld en gedemonteerd uit de diverse projecten die wij circulair en duurzaam uitvoeren.

HOE WORDT DE KWALITEIT GEWAARBORGD?

Na een zorgvuldige demontage van de gebruikte sloopmaterialen worden deze gesorteerd en opgeslagen. Na een kwaliteitscontrole wordt alles overzichtelijk opgeslagen. Onze gebruikte materialen hebben natuurlijk kleine gebruikssporen. Indien gewenst kunnen wij u exact vertellen van welk project de materialen afkomstig zijn en wanneer ze gedemonteerd zijn.

WORDEN DE MATERIALEN BIJ ME BEZORGD OF MOET IK HET OP KOMEN HALEN?

Wij bezorgen niet. U dient altijd de materialen zelf af te komen halen en te laden. Op nog geen 500m van onze vestiging bevind zich BOELS Verhuur. U kunt hier gemakkelijk het juiste transportmiddel huren.

Heeft u vragen die hier niet bij staan meld ze ons via Whats-app op 06-53379474.
Wij zorgen dan dat ons FQA lijstje aangevuld word.