DEUREN

Circulair/duurzaam demonteren van sloopmaterialen = hergebruik in optima forma!

Op gebruiktesloopmaterialen.nl houden wij niet onze actuele voorraad van ons gehele assortiment bij. Dit is zeer arbeidsintensief en zou kostprijsverhogend werken voor onze klanten.

De getoonde foto’s zijn een mix van de huidige voorraad aangevuld met artikelen die we ooit voorradig hebben gehad.

Kijkt u ook eens op onze Google-Streetview. Wanneer u naar de diverse verkoopitems navigeert verschijnt Google Streetview in de hoofdbalk van het betreffende item. Door virtueel door onze gebruikte sloopmaterialenhandel te wandelen krijgt u hier een mooie indruk van.

Zoekt u iets wat u online niet kunt vinden neem gerust contact met ons op. Door de wisselende samenstelling van de voorraad is de kans groot dat we u toch kunnen helpen ondanks dat u online niet kunt vinden wat u zoekt.

App ons op: 06-53379474 een foto van wat u zoekt met een kleine beschrijving. Wij kunnen u dan simpel antwoorden en foto’s retour “slingeren” van de huidige voorraad. Bellen op 076-5145679 of mailen op info@vermeulensloopwerken.nl kan natuurlijk ook. Wanneer u op marktplaats zoekt met de zoekterm Vermeulen Breda vindt u diverse door ons gebruikte accounts met daarbij actuele advertenties van gebruikte sloopmaterialen.

Onze gebruikte sloopmaterialenhandel, aan de nieuwe bredasebaan 18k te Breda, is op werkdagen open van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 13:00 uur. ( Even bellen van tevoren is wel zo makkelijk i.v.m. de voorraad. )

Al onze prijzen zijn incl. b.t.w.

BINNEN DEUREN

DEUREN

DEUREN INCLUSIEF KOZIJN